Hvem er vi

Vi driver vores forretning med stor respekt for afdødes ønsker og værdighed.
Vi anser os selv som de pårørendes “forlængede arm” – og det er vores pligt at føre de pårørende igennem hele forløbet på en god og økonomisk forsvarlig måde.

Det er vort ønske at man efterfølgende skal kunne se positivt tilbage på forløbet, og komme videre i livet, trods tabet af ens kære.
Hos Bedemand Rosenfeldt er det ALTID den samme erfarne bedemand der er med i hele forløbet!

I am raw html block.
Click edit button to change this html

Vores historie

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvem hjælper dig?

Per Rosenfeldt

Er uddannet og har været ansat i handelsbranchen i 15 år efterfulgt af 5 års ansættelse som bedemand, først hos Fonus Danmark, derefter hos Den Lokale Bedemand i Middelfart og Fredericia.

I foråret 2011 valgte han at blive selvstændig og etablerede Bedemand Rosenfeldt i Middelfart

Carina Sørensen

Carina er uddannet og har arbejdet som social- og sundhedsassistent i flere år. Hun har arbejdet som bedemand siden 2010, hvor hendes område har været Fredericia, Kolding, Haderslev og Middelfart.

Carina er privat bosiddende i Erritsø.

I 2017 blev hun ansat som bedemand hos Bedemand Rosenfeldt

Jannie T. Rasmussen

Jannie er uddannet blomsterdekoratør med stor erfaring inden for faget. Hun har været selvstændig med egen blomsterbutik, har de sidste 8 år været ansat på Hindsgavl Slot som blomsterdekoratør, her med ansvar for udsmykning og pyntning af forskellige arrangementer, bryllupper, receptioner, begravelser mv.

I 2019 blev Jannie ansat som bedemand hos os med ansvar for vores Nordfynske afdeling. Sideløbende har Jannie også ansvaret for vores blomsterafdeling – Nordfyns Blomster – hvor hun tilbyder begravelsespyntning.